Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، احمد مشکورنیا عصر امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با آموزش‌های ارائه شده و کمک رسانه‌ها در این راستا عوارض کرونا به حداقل و فرهنگ‌سازی بسیار مناسبی برای واکسیناسیون کرونا انجام شد.

وی با اشاره به اینکه بخش vip بیمارستان سینا در آینده افتتاح می‌شود، ادامه داد: ساختمان جدید اورژانس بیمارستان سینا با مساحت یک هزار و ۴۵۰ مترمربع جایگزین ساختمان اورژانس قدیمی می‌شود؛ همچنین عملیات احداث ساختمان اورژانس جدید بیمارستان سینا ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و فقط تجهیز آن باقی مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر بیمارستان سینای کارون تصریح کرد: برنامه‌ریزی شده که این ساختمان در سال جاری به بهره‌برداری برسد و وارد چرخه خدمات رسانی پزشکی و درمانی شود؛ یکی از برنامه‌ها بعد از جابه‌جایی اورژانس قدیم، تبدیل آن به مگا آی سی یو است.

مشکورنیا عنوان کرد: بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی در شهرستان کارون نیازی به پرداخت هزینه‌های درمانی در این بیمارستان ندارند و از شهریور ماه این موضوع اجرایی می‌شود.

وی خبر داد: بیمارستان ۲۹۶ تخت خوابه سینا در حال حاضر ۲۶۹ تخت اشغال دارد؛ همچنین ۶۷ درصد ظرفیت تخت‌های این بیمارستان سینا اشغال شده است.

مدیر بیمارستان سینای کارون با اشاره به فعالیت فقط یک رادیولوژیست در بیمارستان از جذب یک رادیولوژیست دیگر تا پایان امسال خبر داد و یادآور شد: خیران تاکنون بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال به بیمارستان کمک کرده و بخشی از هزینه ساخت سی تی اسکن را هم خیران پرداخت کرده‌اند.

مشکورنیا با اشاره به فعالیت ۹۵ پزشک در بیمارستان سینا که ۸۰ نفر آن‌ها متخصص هستند، بیان کرد: دوره کووید- ۱۹ برای بیمارستان سینا سخت‌تر گذشت چون وقتی ظرفیت بیمارستان‌های اهواز پر شد، سایر بیماران به بیمارستان سینا ارجاع داده می‌شدند؛ یعنی در شرق اهواز بیماران به بیمارستان سینا و در غرب اهواز به بیمارستان رازی ارجاع داده می‌شدند.

وی با اشاره به اینکه بیمارستان سینا تنها مرکز درمان و بیمارستان خوزستان است که سند ۶ دانگ و تک برگ دارد، اضافه کرد: در قالب مسئولیت‌های اجتماعی مذاکرات خوبی با مشاور اجتماعی وزیر نفت در تهران داشتیم که به زودی خبرهای خوبی را برای مردم شهرستان کارون در زمینه درمانی اعلام می‌کنیم.

مدیر بیمارستان سینای کارون انتقاد کرد: تاکنون نتوانستیم از ظرفیت صنایع فولاد و نیشکر در زمینه مسئولیت‌های استفاده کنیم‌؛ همچنین برای تکمیل ساختمان lvr که در حد یک اسکلت فلزی است، امروز با این نرخ تورم حدود ۲۵۰ میلیارد ریال نیاز داریم و برای ساخت مجتمع مرکزی پنج طبقه که همه تخت‌های بیمارستان را در خود جای می‌دهد به ۱۰۰ میلیارد تومان نیاز داریم.

مشکورنیا عنوان کرد: آمار فوتی‌های ناشی از کرونا در بیمارستان سینا بسیار کم بوده است.

کد خبر 5569243

منبع: مهر

کلیدواژه: اهواز بیمه تامین اجتماعی خدمات درمانی شهرستان کارون بوشهر ویروس کرونا اربعین حسینی هفته دولت کرمانشاه گرگان خطبه های نماز جمعه آزادگان جنگ تحمیلی آمار کرونا اربعین 1401 اردبیل شیوع کرونا بیرجند دولت سیزدهم بیمارستان سینا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۷۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد

بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین‌ اجتماعی برای افزودن والدین، همسر و فرزندان واجد شرایط خود به فهرست افراد تحت تکفل، نیازی به مراجعه حضوری به شعب این سازمان ندارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان تأمین اجتماعی، تا چندی پیش، افراد بیمه‌شده و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی، برای هرگونه تغییر در افراد تحت تکفل خود، نیازمند مراجعه حضوری به شعب و کارگزاری‌های این سازمان و ارائه حضوری مدارک و اسناد موردنیاز بودند، با توسعه خدمات غیرحضوری این سازمان، اکنون این امکان فراهم شده است تا از طریق استعلام برخط از ثبت احوال یا بارگذاری مدارک مورد نیاز در سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی به نشانی es.tamin.ir، افراد تحت تکفل واجد شرایط خود را به‌عنوان افراد «بیمه‌شده تبعی» زیر پوشش بیمه‌ای خود قرار دهند.

درخواست نام‌نویسی غیرحضوری افراد تبعی، یکی از امکانات سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی است که بیمه‌شدگان، مستمری‌بگیران بازنشسته و ازکارافتاده کلی تحت پوشش خدمات این سازمان می‌توانند با استفاده از آن، بدون مراجعه به شعب یا کارگزاری‌های رسمی سازمان، نسبت به ارائه درخواست به‌منظور نام‌نویسی افراد تحت تکفل خود اقدام کنند.

بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی، می‌تواند اعضای درجه یک خانواده تحت تکفل خود را در صورت دارا بودن شرایط قانونی، به‌عنوان بیمه‌شده تبعی ثبت کند تا این افراد نیز به تبع فرد بیمه‌شده اصلی، از خدمات درمانی و برخی خدمات بیمه‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی استفاده کنند.

سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرده است در زمان بررسی درخواست نام‌نویسی غیرحضوری افراد تبعی در سامانه خدمات غیرحضوری این سازمان، نسبت افراد تبعی مورد نظر، به‌صورت برخط از پایگاه ثبت احوال استعلام می‌شود و اگر این نسبت تأیید نشود، اجازه ثبت درخواست داده نخواهد شد؛ به عنوان مثال حین ثبت درخواست در مورد افزودن همسر، وقوع عقد از پایگاه ثبت احوال استعلام می‌شود و همچنین امکان ثبت درخواست در مورد فرزندان دختر بالای ۱۸ سال سن که مطابق استعلام برخط از پایگاه ثبت احوال، ازدواج کرده‌اند، مقدور نیست، علاوه بر این برای تکمیل مراحل نام‌نویسی غیرحضوری در مورد فرزندان پسر بالای ۱۹ سال سن، به ثبت گواهی اشتغال به تحصیل معتبر از مراکز دانشگاهی نیاز است.

به‌منظور تحت کفالت قرار دادن پدر، مادر و شوهر، متقاضی باید ابتدا نسبت به ارائه درخواست بررسی کفالت اقدام کند که در صورت تأیید کفالت، نام‌نویسی فرد تبعی به‌صورت خودکار صورت می‌پذیرد، البته باید سن پدر و شوهر بالای ۶۰ و سن مادر بالای ۵۵ سال باشد، در صورت نداشتن شرایط سنی، وجود گواهی ازکارافتادگی از کمیسیون‌های پزشکی سازمان در مورد آنها الزامی است و در هر صورت، وجود گزارش و تأیید بازرس تأمین‌اجتماعی مبنی بر کفالت آنان توسط بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر، ضروری است.

بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی که قصد دارد همسر یا فرزندان خود را به شکل غیرحضوری، تحت پوشش بیمه‌ای خود درآورد، باید این شش مرحله را به ترتیب انجام دهد: در گام نخست، متقاضی (بیمه‌شده اصلی یا مستمری‌بگیر)، باید وارد سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی به نشانی اینترنتی es.tamin.ir شود و در صورتی‌که فاقد حساب کاربری در این سامانه باشد، با استفاده از گزینه «ثبت‌نام» می‌تواند نسبت به ایجاد حساب کاربری اقدام کند.

متقاضی پس از ورود به این سامانه، از منوی بیمه‌شدگان، خدمات نام‌نویسی، مشاهده و ثبت افراد تبعی توسط بیمه‌شده اصلی، وارد محیط درخواست غیرحضوری نام‌نویسی افراد تبعی می‌شود، سپس با انتخاب گزینه «اضافه کردن فرد تحت پوشش جدید» و وارد کردن کد ملی، تاریخ تولد و نسبت فرد تبعی و فشردن کلید «دریافت اطلاعات از ثبت احوال» اطلاعات فرد تبعی نمایش داده می‌شود، در صورت صحت اطلاعات دریافت‌شده از ثبت احوال، متقاضی باید نسبت به وارد کردن اطلاعات شهر محل تولد، شهر محل صدور و شعبه بیمه‌پردازی بیمه‌شده اصلی و بارگذاری مستندات مورد نیاز و فشردن کلید «تأیید و ادامه» اقدام کند. در صورتی که افراد تبعی تحت کفالت بیمه‌شده اصلی نام‌نویسی شده باشند، با فشردن کلید «به‌روزرسانی»، اطلاعات افراد تبعی در شعبه جدید به‌روزرسانی می‌شود.

به‌منظور نام‌نویسی غیرحضوری افراد تبعی با درخواست بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر، در برخی موارد لازم است تا تصویر برخی اسناد مورد نیاز مانند تصویر صفحات اول و دوم شناسنامه در مورد پدر، مادر، همسر یا شوهر و فرزندان دختر بالای ۱۸ سال سن، تصویر صفحه مربوط به ثبت مراتب وقوع عقد در سند ازدواج زوجین در مورد همسر یا شوهر، تصویر گواهی اشتغال به تحصیل در مورد فرزندان پسر بالای ۱۹ سال سن در سامانه بارگذاری شود.

کد خبر 749747

دیگر خبرها

  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • درمان رایگان کودکان بیمه شده زیر هفت سال
  • حس خوب حمایت
  • تماس تلفنی برای بیمه شدن کلاهبرداری است
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • فقر، مشتری ثابت دندان‌پزشکی زیرپله‌ای